Jonas i jungelen

Høsten 2015 satt Ingrid opp barneforestillingen Jonas i jungelen i samarbeid med opphavsmannen for fortellingen, Hogne Moe, og seks andre skuespillere. Forestillingen har siden den gang spilt flere steder i Hedmark, Hønefoss og senest i 2017 på Sentralen i Oslo. Ingrid er både skuespiller og produsent for denne forestillingen.

«Jonas i jungelen» handler om lille Jonas som ønsker seg så veldig en hund. Det kan han ikke få for han har astma. Men fantasien kjenner ingen grenser, og en dag blir kosebamsene til Jonas levende, og han befinner seg plutselig i en fantastisk jungel. Gjennom møtet med dyrene lærer Jonas om livets mange utfordringer. Syng med på sangene, sving dere med i dansen og opplev alt det spennende jungelen har å by på sammen med gærne apekatter og spretne kenguruer. Møt jungelens jålebukk og jungelens konge. Hjelp en skilpadde i nød, og bli med elefanten på jungelfest! Hva som helst kan skje, blir dere med?

Dette er en hjertevarm familieforestilling med mye sang og dans! Forestillingen er åpen for alle aldre og passer spesielt godt for barn fra 3 år og oppover.

For mer informasjon, besøk Jonas i jungelen på Facebook.